Gdzie zamontować car audio ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • LIFE
    Ambiente
    • 2005
    • 183

No i mam zamontowane głośniki w automm, trochę to trwało (ok.2,5 godz.). W tym czasie obszedłem wszystkie sklepy w M1 (Kraków) aż mi nogi w d... wchodziły. Efekt jest lepszy niż na seryjnych głośnikach ale dla mnie niezadowalający. W najbliższym czasie wygłuszę jeszcze drzwi i na razie stop, będę zbierał kasę na "piecyk"+subwoofer. Wzmacniacz zamontuję dopiero na wiosnę 2006 bo na razie mam trochę wydatków a na taką modyfikację potrzebuję ok. 2000 PLN.
    Na początku jak przyjechałem do automm trochę się zdziwiłem-malutki warsztat na dwa samochody, ale okazało się, że pozory mylą. Chłopaki mają duże obłożenie robotą, trzeba się umawiać dzień wcześniej, ale warto. Głośniki zamontowane prawidłowo, w środku nie ma śladu paluchów ani rys na tapicerce od śrubokrętów. Widać, że się starają, ten warsztat mogę polecić, wyjechałem :lol:
    Power is nothing without control !
    "Samochód nie powinien wyglądać na szybszy niż jest" - zasłyszane na forum (napisał paulm)

Komentarz

• Dig Dug
      L&K
      S_OCP Member
      • 2005
      • 1306
      • Seat

W ESSI-e w Rzeszowie fajnie montuja sprzet, wygluszaja i ciagna kable - pelen profesjonalizm.
      Była O1 jest F2.

Komentarz

• LIFE
        Ambiente
        • 2005
        • 183

W ESSI-e w Rzeszowie fajnie montuja sprzet, wygluszaja i ciagna kable - pelen profesjonalizm
        Fajnie ale trochę daleko jak dla mnie, szukam czegoś w Krakowie albo na Śląsku.
        "Samochód nie powinien wyglądać na szybszy niż jest" - zasłyszane na forum (napisał paulm)

Komentarz

• Nexus6
          RS
          S_OCP Member
          • 2004
          • 4847
          • Volkswagen

Zamieszczone przez LIFE
          W ESSI-e w Rzeszowie fajnie montuja sprzet, wygluszaja i ciagna kable - pelen profesjonalizm
          Fajnie ale trochę daleko jak dla mnie, szukam czegoś w Krakowie albo na Śląsku.
          Pisałem Ci już, że masz bliżej do Mielca :diabelski_usmiech
          With age comes wisdom, but sometimes age comes alone

Komentarz

• LIFE
            Ambiente
            • 2005
            • 183

Pisałem Ci już, że masz bliżej do Mielca
            Do Mielca to jest przecież kawał drogi, ja mieszkam między Krakowem a Katowicami

Komentarz

• djczas
              RS
              • 2005
              • 9612

słuchaj Nexusa on dobrze gada do mielca pojedzesz raz i bedziesz zadowolony a w karkowie i na śląsku bedziesz miał kilka wizyt

Komentarz

• Nexus6
                RS
                S_OCP Member
                • 2004
                • 4847
                • Volkswagen

Zamieszczone przez LIFE
                Pisałem Ci już, że masz bliżej do Mielca
                Do Mielca to jest przecież kawał drogi, ja mieszkam między Krakowem a Katowicami
                ja z W-wy mam jeszcze dalej i też tam oddaje autko do roboty - pomyśl nad tym :diabelski_usmiech
                With age comes wisdom, but sometimes age comes alone

Komentarz

Pracuję...