No i mam zamontowane głośniki w automm, trochę to trwało (ok.2,5 godz.). W tym czasie obszedłem wszystkie sklepy w M1 (Kraków) aż mi nogi w d... wchodziły. Efekt jest lepszy niż na seryjnych głośnikach ale dla mnie niezadowalający. W najbliższym czasie wygłuszę jeszcze drzwi i na razie stop, będę zbierał kasę na "piecyk"+subwoofer. Wzmacniacz zamontuję dopiero na wiosnę 2006 bo na razie mam trochę wydatków a na taką modyfikację potrzebuję ok. 2000 PLN.
Na początku jak przyjechałem do automm trochę się zdziwiłem-malutki warsztat na dwa samochody, ale okazało się, że pozory mylą. Chłopaki mają duże obłożenie robotą, trzeba się umawiać dzień wcześniej, ale warto. Głośniki zamontowane prawidłowo, w środku nie ma śladu paluchów ani rys na tapicerce od śrubokrętów. Widać, że się starają, ten warsztat mogę polecić, wyjechałem :lol:
Na początku jak przyjechałem do automm trochę się zdziwiłem-malutki warsztat na dwa samochody, ale okazało się, że pozory mylą. Chłopaki mają duże obłożenie robotą, trzeba się umawiać dzień wcześniej, ale warto. Głośniki zamontowane prawidłowo, w środku nie ma śladu paluchów ani rys na tapicerce od śrubokrętów. Widać, że się starają, ten warsztat mogę polecić, wyjechałem :lol:
Komentarz